Έγινε η αρχή με κλειστό στίβο, για την Ε.Κ.Α.

Το Σάββατο 20/01/2024, αποστολή της ομάδας μας μετέβη στην Θεσσαλονίκη για τους ¨Αγώνες Κλειστού Στίβου¨ που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων. Οι αθλητές του συλλόγου μας άνοιξαν την αυλαία των αγώνων για το 2024, ενός έτους που προμηνύεται ιδιαίτερα δραστήριο αγωνιστικά.

Στα 60 μέτρα εμποδίων αγοριών Κ18 είχαμε τον Ιάσονα Σιώζο που κατέκτησε τη 2η θέση και πέτυχε επίδοση 8¨66 (PB) αποδεικνύοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε ο Σωτήρης Κοσμάς που πέτυχε 9¨69 (PB). Στα 60 μέτρα με εμπόδια κοριτσιών Κ16 είχαμε την Αλεξάνδρα Κατσουλίδη που πέτυχε 10¨11 (PB), αλλά και την Αφροδίτη Λαϊνά με 10¨85 (PB).

Στα 60 μέτρα ανδρών είχαμε τον Μάρκο Κωστόπουλο με επίδοση 7¨42 (PB), οποίος αν και ανήκει στην κατηγορία κ18 έτρεξε απέναντι σε πρωταθλητές μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών. Στα 60 μέτρα γυναικών είχαμε τις, Γιώτα Ντούρου με 8¨50 (PB), Χριστίνα Φαρμάκη με 8¨54(PB) και Ειρήνη Λαμπρίδη με 8¨85(PB), οι οποίες έτρεξαν με αθλήτριες μεγαλύτερων ηλιακιακών κατηγοριών και εμφάνισαν ήδη τους πρώτους καρπούς από τις προπονήσεις τους.

Μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες ήταν φυσικά και οι προπονητές μας, ο Κωνσταντίνος Λώλης και ο Κώστας Λιόντος, που έδιναν τις απαραίτητες οδηγίες ανά πάσα στιγμή.

Ευχόμαστε στους αθλητές και στους προπονητές τους καλή ξεκούραση, γιατί το ¨διάλειμμα¨ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι μικρό καθώς το ερχόμενο Σάββατο (27/01/2024) η δράση συνεχίζεται σε ημερίδα κλειστού στίβου στην Πάτρα, καθώς και στους αγώνες Ανωμάλου δρόμου στο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι).

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Ιαν 20, 2024