Έρχεται η 13η Δωδωναία συνάντηση στίβο

Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα meeting ακαδημιών και όχι μόνο θα γίνει την Κυριακή 24 Μαρτίου στους Ζωσιμάδες, σε ένα στάδιο που έγινε ολοκαίνουργιο και μπροστά σε ένα κοινό που περίμενε τόσα χρόνια να δει αγώνες καλούς σε ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό χώρο. Σε ένα meeting που ξεκίνησε με ελάχιστη συμμετοχή (60 παιδιά) και έφτασε ως το 2018 να φιλοξενεί πάνω από 1100 αθλητές. Στην αρχή απευθυνόταν σε τοπικό επίπεδο και σε μικρούς αθλητές. Τώρα ενδιαφέρει  κόσμο από  όλη την Ελλάδα καθώς συμμετέχουν πάνω από 25 σωματεία με αθλητές που έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε αυτούς του αγώνες και στη συνέχεια διακρίθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θυμίζουμε πως στην Δωδωναία συνάντηση αγωνίστηκε ο παγκόσμιος άλτης  Μίλτος Ντεντόγλου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη, ο δις Πανελληνιονίκης στα 400μ Μιχάλης Παππάς, ο Παναγιώτης Αρβανίτης στα σπριντ, η άλτρια Παναγιώτα Δόση, ο τρις Πανελληνιονίκης στα 400μ κλειστού Γιάννης Σταματελόπουλος και δεκάδες άλλοι Πανελληνιονίκες. Ένας αγώνας που δίνει το δικαίωμα σε κάθε νέα γενιά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του μέσα από συνθήκες υψηλής παροχής υπηρεσιών. Με ηλεκτρονική χρονομέτρηση, νέο ταρτάν και πολλά παράλληλα event η 13η Δωδωναία συνάντηση δεν θα είναι απλά ένας αγώνας αλλά  μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που εμείς στην ΕΚΑ Δωδώνη ξέρουμε να κάνουμε τόσο καλά.

Δείτε εδώ  Προκήρυξη 13ης Δωδωναίας Συνάντησης την προκήρυξη με το πρόγραμμα και εδώ το έντυπο δήλωσης συμμετοχής ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 13ης Δωδωναίας σωματεία. Μείνετε συντονισμένοι και για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας ένα email, ή επικοινωνείστε με τον Κ. Λώλη στο 6947207281.

 

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Μαρ 17, 2019