Α΄Φάση σχολικών Αγώνων Στίβου 2024

Ολοκληρώθηκε σήμερα 28/03/2024 η Α΄ φάση των σχολικών αγώνων στίβου, μια διοργάνωση που ¨ανοίγει¨ την περίοδο του ανοικτού στίβου για τους περισσότερους αθλητές/τριες. Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας αυτή τη φορά εκπροσώπησαν τα σχολεία τους, παρόλα αυτά η αγωνία του συλλόγου για την επιτυχία τους ήταν αναμενόμενη.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των Λυκείων είχαμε πολλές προκρίσεις στην επόμενη φάση των αγώνων. Αρχικά είχαμε τον Μάρκο Κωστόπουλο που ξεπέρασε τον εαυτό του, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, που κατέκτησε την 1η Θέση στα 400 μέτρα. 1η θέση κατέκτησαν και οι Ιάσονας Σιώζος στα 400 μέτρα με εμπόδια, η Άλκηστις Παπανικολάου στα 100 μέτρα με εμπόδια, ο Δημήτρης Τζαμήχας στα 100 μέτρα, ο Βασίλης Γιωτάκης στα 800 μέτρα και ο Φίλιππος Ζέρβας στα 110 μέτρα με εμπόδια. 2η Θέση κατέκτησαν οι Σωτήρης Κοσμάς στα 400 μέτρα με εμπόδια, η Βασιλική Γάλλιου στα 400 μέτρα και η Ειρήνη Μαχτσίρα στα 100 μέτρα με εμπόδια. Οι περισσότεροι προκρίθηκαν στην Β΄φάση των σχολικών αγώνων.

Στα Γυμνάσια ξεχώρισαν οι Γιώτα Ντούρου με την Χριστίνα Φαρμάκη που κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στα 150 μέτρα αποδεικνύοντας την πολύ κάλη κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ακόμα ξεχώρισε και η Αφροδίτη Λαϊνά που κατέκτησε την 3η θέση στα 1000 μέτρα. Φυσικά είχαμε τις πολύ αξιόλογες προσπάθειες όλων. Στα 80 μέτρα είχαμε τους: Μελίνα Τζίνα, Ανθή Γεωργίτση, Αλεξάνδρα Κατσουλίδη, Σπύρο Ζήση, Ηλιάνα Σιαμούτα. Στα 150 μέτρα είχαμε τους: Γιώτα Ντούρου, Χριστίνα Φαρμάκη, Αφροδίτη Ζώη, Αποστολία Δούλια, Χρήστο Κοντό, Αντώνη Μαχτσίρα, Αντώνη Βασιλείου, Βασιλεία Βάσση, Βαλεντίνη Γιώτη, Στέλλα Τσουμάνη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες (και φυσικά στους προπονητές τους) και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 10 Απριλίου που θα διεξαχθεί η Β΄ φάση των σχολικών αγώνων στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή ημέρα:

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Μαρ 28, 2024