Γέμισε ΕΚΑ Δωδωνάκια το Ε.Σ. ¨Ζωσιμάδων¨

Στο τέλος των αγώνων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 1οι Φθινοπωρινοί Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού. Το Ε.Σ. ¨Ζωσιμάδων¨ γέμισε από χαμόγελα από τα μικρά Ε.Κ.Α. Δωδωνάκια που έδωσαν το δικό τους αγώνα. Φυσικά πάνω στις κερκίδες ύπηρχαν οι μεγάλοι τους ¨χορηγοί¨, οι γονείς τους που υποστήριζαν τους μικρούς μας φίλους, δημιοuργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα στο στάδιο.

Στιγμές από την προθέρμανση

Όλα τα παιδιά μετά το τέλος των αγώνων έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής μαζί με δώρο τετράδιο από οικολογικό φύλλο για να το αξιοποιήσουν στις σχολικές τους δραστηριότητες και όχι μόνο! Φυσικά μετά από κάθε αγώνα είναι απαραίτητη η αναπλήρωση των δυνάμεων και για αυτό όλοι είχαν τη δυνατότητα να γευτούν εδέσματα από τον μπουφέ που επιμελήθηκαν οι γονείς. Οι τρεις πρώτοι και πρώτες κάθε αγωνίσματος έλαβαν μετάλλιο των αγώνων ανεβαίνοντας παράλληλα στο βάθρο των νικητών.

Τα μετάλλια των νικητών μαζί με το αναμνηστικό δώρο

Σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την τέλεση των αγώνων. Από τα χρονόμετρα, το σκάμμα έως και τους φωτογραφικούς φακούς υπήρχαν αθλητές του συλλόγου, φίλοι καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που άφησαν τις υποχρεώσεις τους και βοήθησαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Στιγμές λίγο πριν ξεκινήσουν οι απονομές

Όλα τα αποτελέσματα και οι φωτογραφίες ήδη έχουν κοινοποιηθεί στα μέλη του συλλόγου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) μαζί με ενδιαφέροντα στοιχεία των αγώνων, όπως η φωτογραφία παρακάτω. Μέχρι την επόμενη φορά, καλή συνέχεια!

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Νοέ 02, 2023