Γεμάτο Σαββατοκύριακο για την Ε.Κ.Α. Δωδώνη

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα δραστήριο και ζωντανό για τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του συλλόγου μας. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 16/12/2023 οι αθλητές μας από 4 έως 15 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον πρώτο αγώνα κλειστού στίβου της σεζόν. Ενώ την Κυριακή 17/12/2023, αθλητές, προπονητές και μέλη τους συλλόγου θα μεταβούν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για εκπαιδευτική (και όχι μόνο) εκδρομή.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο οι αθλητές και αθλήτριες μας θα συμμετέχουν στο 21ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ.Ι. στην κλειστή αίθουσα του Ε.Σ. Ζωσιμάδων. Οι αθλητές, πάντα σε συννενόηση με τους προπονητές τους για τα αγωνίσματα που θα επιλέξουν, θα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων παρακάτω, οι αθλητές παρακαλούνται να είναι στον χώρο του σταδίου 45΄ πρίν την έναρξη του αγωνίσματος τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Την Κυριακή 17/12/2023 η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων θα μεταβεί στο νομό Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφτεί το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών στην Καλαμπάκα καθώς και τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πάνω από 300 είδη ζώων και μια ποικιλία σπάνιων μανιταριών στο μουσείο. Ενώ στα Τρίκαλα οι μικροί μας φίλοι (αλλά και οι μεγάλοι) θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν στο φημισμένο χριστουγεννιάτικο πάρκο των Τρικάλων με πολλές επιλογές για όλους.

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Δεκ 13, 2023