Εντυπωσίασαν οι μικροί της ΕΚΑ στο πανελλήνιο Κ16 της Καβάλας.

Μπείτε εδώ για τα αποτελέσματα. http://www.segas.gr/index.php/news/7057-apotelesmata-apo-to-panellinio-protathlima-k16-2i-imera

Το είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο άρθρο ότι η νέα γενιά της ΕΚΑ έρχεται, θα μείνει και θα μας εντυπωσιάσει. Το ξεκίνημα έγινα από την Καβάλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 (ΠΠ-ΠΚ Α΄) όπου οι 9 αθλητές μας έκαναν την καλύτερη παρουσία των τελευταίων χρόνων.

Στην 5η θέση των 300μ με εμπόδια ο Παναγιώτης Γιουγλής με ατομικό ρεκόρ (42΄΄25), στην 6η θέση των 80μ η Μαρία Μάνη με 10΄΄54 στην 10η η μικρή της παρέας Μαρία Ρίνη στα 1000μ με 3΄24΄΄00 ενώ οι δυο σκυτάλες των κοριτσιών τερμάτισαν στην “γουρλίδικη” 13η θέση με 41΄΄80 και 3΄06΄΄00 αντίστοιχα. Η Μαρία Τασούλα και η Εύη Ντούλια ήταν οι “αρχηγίνες” και καθοδήγησαν όλες τις μικρότερες  για το καλύτερο. Το καλύτερο έκανε η Μαριάννα Παίδαρου, η Αγγελική Παπανικολάου, και η Αγγελική Σκανδάλη. Η Ζέτα Δήμου πήρε μια γεύση από μεγάλους αγώνες και δηλώνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Μας άρεσε που είχαμε βαθμολογική ανάκαμψη αλλά πιο πολύ μας άρεσε που είχαμε ξανά πολλούς γονείς και φίλους μαζί μας. Οικογένεια Γιουγλή, οικογένεια Μάνη και πολλοί άλλοι ταξίδεψαν ως την μακρινή πόλη της Μακεδονίας. Ο Coach Λιόντος που συνόδεψε την αποστολή δήλωσε ικανοποιημένος καθώς αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Τώρα συνέχεια με το Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών στην Πάτρα τέλος Ιουλίου.

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Ιούλ 14, 2019