Η αρχή έγινε με το Διασυλλογικό πρωτάθλημα κ14

Μάρτιος σημαίνει αρχή του ανοικτού στίβου, έτσι και σήμερα 06/03/2024 πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα κ14. Ο σύλλογος μας είχε μεγάλη αγωνσιτική παρουσία με πάνω από 30 αθλητές/τριες οι οποίοι/ες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πάνω από 100 παιδιά των τεσσάρων σωματείων της πόλης έδωσαν το παρόν σε 60μ, μήκος και 800μ με πολύ καλές επιδόσεις από τους μικρούς αθλητές σε μια ανοιξιάτικη σχεδόν μέρα.

Η δομή των διασυλλογικών πρωταθλημάτων κ14 είναι σε μορφή τριάθλων, με στόχο την πολυπλευρικότητα των αθλητών/τριων σε όλα τα αγωνίσματα και όχι η εξειδίκευση σε ένα μόνο αγώνισμα από τόσο νεαρή ηλικία. Η πρώτη φάση του τριάθλου είχε κυρίως δρομικά αγωνίσματα. Τα σημερινά ήταν ο δρόμος των 60 μέτρων, το άλμα εις μήκος και ο δρόμος των 800 μέτρων. Οι αθλητές/τριες συγκέντρωναν βαθμούς ανάλογα με την επίδοση τους σε κάθε αγώνισμα και στο τέλος έβγαινε η τελική κατάταξη.

Ο σύλλογος εκτός από τα καλά ποσοτικά χαρακτηριστικά, είχε πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα είχαμε στην κατηγορία των Κοριτσιών Κ14 δύο μετάλλια με τις Αποστολία Δούλια (Ασημένιο) και Μιλένα Σπέγγου (Χάλκινο), ενώ στα αγόρια είχαμε το καινούριο μέλος του συλλόγου μας τον Ρεντίν να κατακτά την 2η θέση. Πολύ καλές η Κονιτσιώτη, η Καπέλα, η Γρατσανίτη, η Παπανικολάου,  η Αρμένη,  η Σακκά, η Βακάλη, η Αντωνία, οι αδελφές Χήτου και πολλές άλλες.   Στις αρχές του Απρίλη θα γίνει το αλτικό τρίαθλο ενώ σε  λίγες  μέρες θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στο στίβο, σχολικά και διασυλλογικά. Όλοι οι αθλητές/τριες καθοδηγήθηκαν από τους Κωνσταντίνο Λώλη, Κώστα Λιόντο και Κώστα Καλλιώρα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους/ες.

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Μαρ 06, 2024