Η ΕΚΑ αγωνίζεται, ντύνεται και ταξιδεύει!!!

Ο ερχόμενος Νοέμβριος και Δεκέμβριος αναμένονται ιδιαίτερα δραστήριοι για τον σύλλογο μας καθώς προετοίμαζονται δράσεις αγωνιστικού και όχι μόνο χαρακτήρα. Αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτές προκειμένου να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις στο μέλλον. Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι μας επιφυλλάσει το μέλλον.

Στιγμές από το Ioannina Lake run 2023

1οι Φθινοπωρινοί Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού-Νοέμβριος

Στις 1 Νοεμβρίου 2023 ο σύλλογος μας θα διοργανώσει τους 1ους Φθινοπωρινούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού. Εσωτερικοί αγώνες που τα παιδιά από Α΄ έως και Στ΄ Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στον 1ο επίσημο αγώνας της σεζόν. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα λάβουν αναμηστικό δίπλωμα και ένα δώρο-έκπληξη! Το κάθε παιδί θα συζητήσει με τον προπονητή του για την επιλογή του αγωνίσματος. Όποτε δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στις 1 Νοέμβρη 2023 στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων στις 17:00!

Στιγμές από τους Καλοκαιρινούς Αγώνες 2023

Αθλητικές ενδυμασίες-Νοέμβριος/Δεκέμβριος

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για επιλογή των αθλητικών ενδυμασιών της νέας σεζόν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι πιθανές επιλογές-δυνδυασμοί. Όλοι από αθλητές έως και φίλοι της Ε.Κ.Α. Δωδώνη θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις φετινές τους ενδυμασίες μέσα από ψηφιακή φόρμα ή επικοινωνόντας με το προπονητικό επιτελείο. Μείνετε συντονισμένοι!

Αγώνες στην Ηγουμενίτσα-Νοέμβριος

Άλλος ένας αγώνας τον Νοέμβριο και ειδικότερο στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Η ΕΚΑ φυσικά θα είναι παρούσα με τους αθλητές και τις αθλήτριες της να αρχίζουν να μπαίνουν σε πιο αγωνσιτικούς ρυθμούς!

Οι μικροί μας φίλοι έτοιμοι να ξαναγωνιστούν στο στάδιο της Ηγουμενίτσας-Στιγμές από τους περασμένους αγώνες στην Ηγουμενίτσα

¨Χειμερινή Απόδραση¨ στο Νυμφαίο-Δεκέμβριος

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο σύλλογος μας θα διοργανώσει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Νυμφαίου με επίσκεψη στο καταφύγιο του Αρκτούρου και στις Πρέσπες. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων και διαμονής μέσα από την ιστοσελίδα αλλά και την καθημερινή μας επαφή στο στάδιο.

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Οκτ 24, 2023