Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννινών στο IOANNINA LAKE RUN

Το Σάββατο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023 διεξάγεται στη πόλη μας το IOANNINA LAKE RUN. Ένας αγώνας δρόμου μαζικού αθλητισμού που γίνεται στην πόλη μας και ο σύλλογος μας είναι εκεί με μικρούς και μεγάλου αθλητές και αθλήτριες.

Φωτογραφικό υλικό από το IOANNINA LAKE RUN 2022

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23/09/2023, στις 16:30, οι αθλητές και αθλήτριες μας μεταξύ Γ΄και Στ΄ Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον αγώνα Kids Race 1000 μέτρων. Η αφετηρία είναι από την πλάτεία Μαβίλης και συνεχίζουν παραλίμνια τερματίζοντας πάλι στο ίδιο σημείο εκκίνησης.

Οι προπονητές του συλλόγου θα είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας σχετικά με την ώρα και το σημείο συνάντησης τη μέρα του Σαββάτου. Να το νιστεί πως ο αγώνας είναι άνευ ανταγωνισμού και όλα τα παιδιά στο τέλος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και αριθμό συμμετοχής. Αυτό διότι ο αγώνας στοχεύει στο ευ αγωνίζεσθαι και στη συμμετοχή αυτή καθ΄ αυτή.

Φωτογραφικό υλικό από το IOANNINA LAKE RUN 2022

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου δεν σταματά εκεί για τον σύλλογο μας. Αθλητές και αθλήτριες μας θα συμμετέχουν στους παράλληλους αγώνες 5, 10 και 30 χιλιομέτρων. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή επιτυχία και θα είμαστε εκεί για να τους χειροκροτήσουμε και να βγάλουμε φωτογραφίες.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο και καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Σεπ 19, 2023