Καλή Ανάσταση από την ΕΚΑ Δωδώνη. Δείτε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων μέχρι την Κυριακή (του Θωμά) 5 Μαίου.

Σε ρυθμούς Μεγάλης Εβδομάδας βρίσκεται  ο στίβος στην χώρα μας τις μέρες αυτές με προσπάθεια να  γίνουν το δυνατόν  περισσότερες προπονήσεις καθώς έρχονται αγωνιστικές υποχρεώσεις αμέσως μετά το Πάσχα. Έως και τις τελευταίες ώρες οι πρωταθλητές μας γυμνάζονται. Ο Μιχάλης Παππάς, ο Γιάννης Σταματελόπουλος, ο Γιάννης Σαββίδης, ο Ηλίας Χαντές (στη Λάρισα), ο Φίλιππος Τζάνης, ο Πέτρος Λώλης, η Κωνσταντίνα Μυλωνά, η Αναστασία Λώρα, η Μάνη, η Ντούλια, ο Γιουγλής, η Παίδαρου, η Τασούλα και αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες αξιοποιούν την διαθεσιμότητα του χρόνου των διακοπών ακολουθώντας τα προγράμματά τους.

Προς το παρόν αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις των ακαδημιών της Δωδώνη θα αρχίσουν την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΐΟΥ μόνο για το στάδιο Ζωσιμάδων και σε κανονική ροή από Δευτέρα 6 Μαΐου σε Ζωσιμάδες και Πανηπειρωτικό. Οι αθλητές του αγωνιστικού θα γυμνάζονται μέχρι την Ανάσταση και κανονικά από Τρίτη 30 Απριλίου καθώς ακολουθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου στα Γιάννενα  η πρώτη μέρα του διασυλλογικού Α-Γ του ομίλου μας (Δυτική Μακεδονία-Ήπειρος-Κέρκυρα) και την Κυριακή 5 Μαίου στο Άργος Ορεστικό το διασυλλογικό των ΠΠ-ΠΚ Α΄(Κ16).

Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία από τους ανθρώπους της ΕΚΑ Δωδώνη.

 

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Απρ 26, 2019