Νέα δεδομένα για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. “Κόντρα” για αυτό των Κ16.

Μέσα από χίλια κύματα “περνάνε” οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των διασυλλογικών πρωταθλημάτων καθώς η αναβολή εκείνου των Κ18 (Παίδων) που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Απριλίου έφερε τα πράγματα άνω κάτω.

Προς το παρόν το σίγουρο είναι ότι το αναβληθέν πρωτάθλημα για τον όμιλό μας (3ος) θα γίνει στους Ζωσιμάδες το Σάββατο Απριλίου με την διοργανώτρια αρχή να δηλώνει πως ισχύουν όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στην αρχική προκήρυξη, το πρόγραμμα θα είναι ίδιο ενώ τα σωματεία μπορούν να κάνουν αλλαγές στην αρχική δήλωση συμμετοχής τους ως την Τετάρτη 17 Απριλίου. Δείτε εδώ την προκήρυξη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Π-Κ 2019 ΙΩΑΝΝΙΝΑ (1) και εδώ το πρόγραμμα ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Π-Κ .

Όσο για το πρωτάθλημα των μικρών (Κ16) αυτό σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ ορίστηκε για την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου ημερομηνία που βρίσκει αντίθετα πολλά σωματεία καθώς τις ημέρες  εκείνες (δυο μέρες πριν την Ανάσταση)  είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες με πλήρεις συνθέσεις αλλά και για λόγους ηθικής. Ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές και τα σωματεία με επιστολές τους ζητάνε την πραγματοποίηση αυτών των αγώνων στις 11 Μαΐου σε στάδιο της περιφέρειας.

Θα είστε ενήμεροι για ότι νεότερο.

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Απρ 13, 2019