Οι μικροί της ΕΚΑ με ταλέντο και θράσος στο Πανελλήνιο της Καβάλας. Γιουγλής και Μάνη έτοιμοι για το βάθρο ενώ δυνατές είναι οι σκυτάλες των κοριτσιών.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου γίνεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των “μικρών” στην Καβάλα για αθλητές Κ16 (παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄) και η ΕΚΑ Δωδώνη θα είναι εκεί με μεγάλη ομάδα με ελπίδες για δυο ίσως και τρία μετάλλια. Ο Παναγιώτης Γιουγλής στα 300εμπ και η Μαρία Μάνη στα 80μ θα είναι επικεφαλής της ομάδας, αρχηγοί και ελπίζουμε με την αισιοδοξία τους να παρασύρουν και όλους τους υπόλοιπους καθώς οι περισσότεροι είναι ταλαντούχοι αλλά άπειροι.

Μαζί τους δυο πολύ μικρές η Μαρία Ρίνη και η Αγγελική Σκανδάλη οι οποίες γεννημένες το 2006 θα δώσουν το δείγμα ότι η ΕΚΑ Δωδώνη έχει συνέχεια με αξιώσεις. Αξιώσεις που εξασφαλίζει η παρουσία της Εύης Ντούλια, της Μαρίας Τασούλα, της Αγγέλας Παπανικολάου, της Μαριάνας Παίδαρου και της Δήμου Ζέτας.

Συνοδός και αρχηγός της αποστολής θα είναι ο προπονητής της ΕΚΑ Δωδώνη Κώστας Λιόντος (6942298791) και μπορούν όλοι να ενημερώνονται από αυτόν για οποιοδήποτε θέμα αφορά την αποστολή.

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Ιούλ 09, 2019