Ο γύρος Λίμνης 2019 έρχεται και η ΕΚΑ Δωδώνη θα είναι παρούσα σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑ “Δωδώνη” Ευάγγελος Παππάς θα είναι ο πρώτος που θα “τρέξει” στο γύρο Λίμνης 19 καθώς  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ώρα 7.00 μμ στον πολυχώρο Δημήτρη Χατζή στα

ο πρόεδρος της ΕΚΑ Δωδώνη θα μιλήσει για την προαγωγή της ψυχικής υγείας μέσα από τους δρόμους αντοχής.

Γιάννενα θα είναι ένας από τους δυο ομιλητές  σε εκδήλωση με θέμα τον τομέα  που αφορά την ψυχολογία του δρομέα του 2019. Εκείνου που βλέπουμε να συμμετέχει από τον κλασικό Μαραθώνιο ως και τις μικρές αθλητικές δράσεις σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ο dr Ευάγγελος Παππάς θα μιλήσει για την προαγωγή της ψυχικής υγείας μέσα από τους δρόμους αντοχής ενώ ο dr Χρυσόστομος Γιαννουλάκης  θα μιλήσει για την αερόβια άσκηση ως μέσο σύγχρονης ψυχοθεραπείας. Και οι δυο ομιλητές είναι επιστήμονες που από τον χώρος τους συμβάλλουν εδώ και χρόνια στην κατανόηση της συνύπαρξης πολλών παραγόντων στην βελτίωση της καθημερινότητας.

Στην Ελληνικά επικράτεια διεξάγονται πάνω από 100 δραστηριότητες  που αφορούν αγώνες  δρόμου εκτός στίβου και τα ερώτημα που τίθενται είναι γιατί τρέχει ο δρομέας στο βουνό, γιατί τρέχει στην πόλη, γιατί στην παραλία; Έχει πραγματικές ωφέλειες στην υγεία και στην καθημερινότητά του; Ο αγωνιστικός αθλητισμός ωφελείται από αυτές τις δραστηριότητες;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Δ. Χατζή ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου Χατζή από τον Ευάγγελο Παππά.

Η ΕΚΑ Δωδώνη θα είναι παρούσα στον γύρο Λίμνης με στελέχη σε επίπεδο υψηλό όπως των εθελοντών με την ευθύνη της  κ. Μπιστολά αλλά το κυριότερο με πολλού αθλητές της που θα τρέξουν σε όλες τις αποστάσεις.

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Σεπ 14, 2019