Στο διασυλλογικό των μεγάλων με τους καλύτερους η ΕΚΑ Δωδώνη. Παππάς και Σταματελόπουλος σε νέες προκλήσεις.

Στα Τρίκαλα διεξάγεται η β΄μέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος των μεγάλων. Στη Θεσσαλική πόλη ο Μιχάλης Παππάς θα τρέξει 200μ με στόχο το 21΄΄50 και 4Χ400μ, και ο Γιάννης Σταματελόπουλος 400 εμπ.  και 4Χ400μ με στόχο την δυνατή επανάκαμψη (θα είναι η έκπληξη) Δυο αθλητές σύμβολα για τον σύλλογο δείχνουν με την παρουσία τους την αξία που αποκτούν αυτές οι συμμετοχές. 

Μαζί τους ο Γιάννης Σαββίδης που περνά δεύτερη εφηβεία σε 200μ (22΄΄70) και 4Χ400, ενώ την τετράδα της 4Χ400 συμπληρώνει ο Ηλίας Χαντές που ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα στον δικέφαλο. Η  Ελπίδα Σταμπούλογλου σε 200μ θα κάνει καλή εμφάνιση και ελπίζουμε δίπλα της να δούμε την Κωνσταντίνα Μυλωνά ενώ η Αναστασία Λώρα είμαστε σίγουροι πως στα 400μ με εμπόδια θα κάνει αυτό που μπορεί. Μια επίδοση στα 67΄΄00. Κρίμα που δεν έχουμε κοντά μας τον Φίλιππο Τζάνη (ανέτοιμος) την Μύρινα Μυλωνά (πανεπιστήμιο) αλλά νομίζουμε πως η ομάδα θα κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Δείτε εδώ την προκήρυξη προκήρυξη ΔΣΚ Α-Γ β΄μέρα και το νέο πρόγραμμα ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α-Γ , ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΠ-ΠΚΑ΄19  και εδώ τις λίστες συμμετοχής  ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α-Γ

Share it!

About the Author

By ekadodoni / Administrator on Μαΐ 17, 2019