(Φωτο)ρεπορτάζ από την εκδήλωση της Ε.Κ.Α. Δωδώνη

Στην καινούργια αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ηπείρου (Σουφαρί Σεράι) πραγμαοποιήθηκε την Κυριακή 14/01/2024 η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου που έφεραν επιτυχίες στις πανελλήνιες διοργανώσεις για το περασμένο έτος.

Στην τελετή παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Ιωαννιτών, της Περιφέρειας Ηπείρου, της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ηπείρου, του Π.Ε.Α.Κ.Ι., του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων και άλλων φορέων της πόλης. Η αίθουσα γέμισε με χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών και γονιών, ενώ δεν έλειψαν οι συγκινήσεις στο τέλος της σημερινής εκδήλωσης…

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι: Ιάσονας Σιώζος, Σωτήρης Κοσμάς, Γιώτα Ντούρου, Χριστίνα Φαρμάκη, Αλεξάνδρα Κατσουλίδη, Ειρήνη Λαμπρίδη, Βασιλική Γάλλιου, Αφροδίτη Λαϊνά, Μάρκος Κωστόπουλος, Άλκηστις Παπανικολάου, Μάρα Μπίτου, Δήμητρα Τσιλίκη, Δημήτρης Τζαμήχας, Νίκη Λιανού, Μαριλίζα Παπιγκιώτη καθώς και η αφυπηρετήσαντα προπονήτρια Κατερίνα Μπιστολά και η αθλήτρια του συλλόγου, Ευδοκία Ξιούρα.

Από εδώ και πέρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου θα ¨ντύσουν¨ τα επόμενα Σαββατοκύριακα το καλεντάρι των αθλητών μας. Να υπενθυμίσουμε πως η νέα χρονιά ξεκινάει με αρκετό δυναμισμό καθώς εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων (20/01/2024 Αγώνες Κλειστού Στίβου-Θεσσαλονίκη & 27/01/2024 Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου-Πάρκο Πυρσινέλλα) θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές του συλλόγου ως τέλος του μήνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή ημέρα:

KODAK Digital Still Camera

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Ιαν 14, 2024