2οι Αγώνες Άνοιξης: Με χαμόγελα, καλές επιδόσεις και συμμετοχή (Αποτελέσματα)

Το στάδιο των “Ζωσιμάδων” γέμισε με ενθουσιασμό και χαρά, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 2οι Αγώνες Άνοιξης. Μικροί αθλητές και αθλήτριες από διάφορες ηλικίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, διαγωνιζόμενοι σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.

Η αίσθηση της ομαδικότητας που κυριαρχούσε στον χώρο, με τα κόκκινα και λευκά μπλουζάκια, ήταν ξεχωριστή. Κάθε συμμετέχον παιδί ανταμείφθηκε με ένα αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, αποτυπώνοντας την προσπάθειά του και τη συμμετοχή του στους Αγώνες. Οι τρεις πρώτοι και πρώτες αθλητές και αθλήτριες διεκδίκησαν με μεγάλη αγωνία ένα συλλεκτικό παγουρίνο Ε.Κ.Α. Δωδώνη.

Στους αγώνες συμμετείχαν 116 παιδιά ηλικιάς από 4 έως 13 ετών. Παρακάτω ειδικό γράφημα με ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία των αγώνων:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μικρούς μας αθλητές, καθώς και τους γονείς τους που εκτός από τη σημερινή τους παρουσία, μας δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους στα στάδια των ¨Ζωσιμάδων¨ και του Πανηπειρωτικού. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα των αγώνων καθώς και ενδεικτικό φωτορεπορτάζ:

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Απρ 24, 2024