Β’ Φάση σχολικών αγώνων στίβου 2024

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου της Β’ Φάσης Σχολικών Αγώνων που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ιωαννίνων.

Αθλήτριες και αθλητές από όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων και πρόσφεραν αθλητικό θέαμα στην πόλη.

Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων είχε αθλητές της και πιο συγκεκριμένα: τον Μάρκο Κωστόπουλο που κατέκτησε την 1η θέση στα 400 μέτρα αγοριών, μετά από ένα συγκλονίστικό φίνις, όπου πέτυχε επίδοση 51″19. Επίδοση που τον προκρίνει στη Γ’ και τελική φάση των αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Απριλίου.

Στα 400 μέτρα με εμπόδια είχαμε τον Ιάσονα Σιώζο με 57″44, επίδοση που τον κατέταξε στην 3η θέση, πετυχαίνοντας το όριο για τη Γ’ φάση των αγώνων, θα αναγκαστεί όμως να περιμένει τα συνολικά αποτελέσματα και από τους άλλους ομίλους για να “κλειδώσει ” την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε ο Σωτήρης Κοσμάς που κατέκτησε την 6η θέση και πέτυχε 61″14.

Στα 800 μέτρα είχαμε τον Βασίλη Γιωτάκη που πέτυχε 2’07″47 και κατέκτησε την 2η θέση, ενώ στα 100 μέτρα είχαμε τον Δημήτρη Τζαμήχα που πέτυχε 11″90 (-3.1) και κατέκτησε την 5η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές και τις αθλήτριες, στη διοργανώτρια αρχή καθώς και στους κριτές των αγώνων, καθηγητές φυσικής αγωγής όλοι τους σε σχολεία της πόλης.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ των αγώνων:

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Απρ 10, 2024