Ολυμπιακοί, Σχολικοί και Διασυλλογικοί Αγώνες στο πρόγραμμα της Ε.Κ.Α. για τις επόμενες ημέρες

Ιδιαίτερα δραστήριο προβλέπεται το επόμενο χρονικό διάστημα για τον Σύλλογο μας με μια πληθώρα δράσεων να ¨γεμίζουν¨το πρόγραμμα του.

Σάββατο 20/04/2024-Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16

Ξεκινάμε με το Σάββατο 20/04/2024, με τους διασυλλογικούς αγώνες Κ16 που θα γίνουν στο Ε.Σ. ¨Ζωσιμάδων¨. Από τις 12:00 έως τις 18:00 οι καλύτεροι αθλητές και οι καλύτερες αθλήτριες της Βορειοδυτικής Ελλάδας θα διεκδικήσουν μια θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι. Παρακάτω το πρόγραμμα των αγώνων:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024-Γ΄ Φάση Σχολικών Αγώνων

Η τρίτη και τελευταία φάση των σχολικών αγώνων Λυκείων θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες. Εκεί συμμετέχουν ο Ιάσονας Σιώζος στα 400 μέτρα με εμπόδια και ο Μάρκος Κωστόπουλος στα 400 μέτρα, συγκατελέγονται ανάμεσα στους καλύτερους μαθητές Λυκείων στη χώρα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτόυς και στον συνοδό προπονητή τους, Κωνσταντίνο Λώλη.

Τρίτη 24 Απριλίου 2024-Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στα Ιωάννινα

Η Ολυμπιακή Φλόγα κταφτάνει στην πόλη μας και η Ε.Κ.Α. Δωδώνη θα είναι παρούσα με την δικιά της λαμπαδηδρόμο, την πρωταθλήτρια Ελλάδος και νυν γραμματέας του συλλόγου, Πέννυ Μανοπούλου. . Μαζί της, θα την συνοδεύσουν η Ειρήνη Λαμπρίδη, η Γιώτα Ντούρου και η Αλεξάνδρα Κατσουλίδη. Την άρτια λειτουργία της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Δήμος Ιωαννιτών σε αρεστή συνεργασία με σωματεία της πόλης μας. Η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Δωδώνης στις 18:50 και θα ολοκληρωθεί στις 19:13 στην Πλατεία Μαβίλη, φέρνοντας την λάμψη και το κύρος των Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη μας ως ένα παγκόσμιο ιδεώδες.

Ο ρουχισμός της Πέννυ Μανοπούλου για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024-2οι Αγώνες Άνοιξης

Όπως και πέρισυ, έτσι και φέτος, η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων διοργανώνει τους 2ους Αγώνες Άνοιξης. Εσωτερικοί αγώνες στίβου για τις ακαδημίες μας και το προαγωνιστικό μας, που θα πραγματοποιηθούν στο Ε.Σ. ¨Ζωσιμάδων¨. Οι Αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 17:30. Σκοπός των αγώνων είναι η συμμετοχή των παιδιών με βάση την ηλικιακή τους κατηγορία και η εξοικείωσή τους με το αθλητικό περιβάλλον. Παρακάτω η αφίσα και το πρόγραμμα των αγώνων:

Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου 2024-Διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών

Η τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα του επόμενου χρονικού διαστήματος, θα είναι το διασυλλογικό πρωτάθλημα των ¨Μεγάλων¨. Ένα διήμερο γεμάτο στίβο στο Ε.Σ. ¨Ζωσιμάδων¨, όπου ο σύλλογος μας θα δώσει το παρών με τους αθλητές και τις αθλήτρις του.

Share it!

About the Author

By ekaAdmin / Administrator on Απρ 19, 2024